Stenatorp Såg söker personal till hyvleriet

Written by

Stenstorp Såg AB, Skaraborg · Stenatorp · ANSÖK SENAST 29 OKT.

HELTID · TILLSVIDAREANSTÄLLNING

Vilka är vi?

Stenstorp Såg AB ingår i Borgunda-gruppen som är en av Skaraborgs främsta aktörer inom byggmaterial. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.

ARBETSUPPGIFTER

Vad innebär rollen?

Efterfrågan är stor på våra produkter och vi söker nu en operatör till vårat hyvleri. Våra operatörer övervakar processen i hyvleriet och där jobbar man med sortering, bandning, plastning och etikettering. Den viktigaste uppgiften är att ställa in hyvlen för att få rätt dimension, kvalité och utförande. Hos oss jobbar man i team där man kan behöva rotera mellan olika arbetsstationer. I Stenatorp arbetar vi dagtid 07-16.

KVALIFIKATIONER

Vem söker vi?

Vi söker en engagerad och lösningsorienterad person som är noga med slutresultatet. Framför allt värdesätter vi en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna och ett engagemang kring att se möjligheter och delta i det dagliga förbättringsarbetet. Du trivs med ordning och reda, är lyhörd och har god samarbetsförmåga.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare
Stenatorp Såg AB, stenatorps.se

Placering
Stenatorp

Kontaktperson
Edward Eckerlid, 076-118 75 44

Last modified: oktober 3, 2023